Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 10:11 - Контра Революцията в Украйна е в действие
Автор: christo777 Категория: Новини   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2014 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   Олимпийските игри приключиха, а както е известно те се правят в името на олимпийските богове и по специално на богинята Атина Палада , която е и бог на победата. Игрите в гръцката митология са изразът на съюза й с Арес/бог на войната/ и според легендите всеки който започне война през олимпиадата ще бъде наказан от боговете със жестока загуба.
  Както събитията в Грузия така и събитията в Украйна бяха спонсорирано предизвикани от Американската администрация. Също така  започването на конфликта именно по времето на Олимпийските игри е идея на американската администрация и показва  не толкова неморалността й и нарушаването на олимпийските ценности, а по-скоро разкрива пълната и некомпетентност.
  Като обикновенно американската администрация избира най-лесния път за постигане на краткосрочната си цел - отхвърляне на руското влияние върху Украйна. За това са използвани всички възможни средства от подкупване на опозиционни лидери и вестници до изключително късогледо сътрудничество с криминални и фанатични субекти. Това е редовен начин на действие, все пак да не забравяме кой помагаше на талибаните срещу руснаците в Афганистен или станалата по-късно известна сделка с контрите в Латинска Америка за влияние срещу наркотици.
 Така събитията започнаха, президентът беше съборен от власт чрез преврат, правителството беше разпуснато. Във всички областни Управи на Украйна въоръжени лица поеха контрола върху управлените на отделните области. Хората от площада с бодкрепата на няколко западни лидери обявиха Яценюк за министър председател. Обаче по закон премиера се избира от парламента, а той все още е с превес на паритята на бившия президент и реално правителството на Яценюк е незаконно. Беше избран председателя на парламента за временно изпълняващ функцията за президент, обаче бившия президент не е умрял, вице президентът също така е жив. Парламентът на Украйна не е гласувал импичмънт на президента. Така че погледната често законнова сегъшното управление на Украйна е нъплно не легитимно.
  След като по време на олимпиадата малки въоражени групички организираха завземането на областните парламенти и управления в отделните области на Украйнаи така превратаджиите поеха контрола над цялата страна. С приключване на олимпиадата обаче  започнаха да се образуват многохилядни контра митинги в Крим, Донетска и Липенска области. Въпросните въоръжени елементи бяха насилствено изкарани от областите управления ,някой от тях на носилка с линейка и тежки травми, а други с краката напред. Така само за 5 дена след приключване на олимпиадата започва обратното отвоюване на властта от Украинския народ.
 Усещайки липсата на сериозно финансиране и натискът който се задава "майдановците"побързаха да си помогнат чрез привличането на нови съюзници. Така набързо на две важни области бяха назначени абсолютно противоконституционно двама украйнски ОЛИГАРСИ.


Или как бедните и гладните се изправят на бунт срещу платените и олигарсите в Украйна.
 
Очаквайте продължение на темата свързано с икономическите фактори и сценарии за бъдещото развитие на кризата в Украйна.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: christo777
Категория: Политика
Прочетен: 18577
Постинги: 12
Коментари: 8
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930